Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ Γ……. ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ;

Τον Αύγουστο του 2012 ο Προβόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, αποκάλυψε πως κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΤΕ μετέφερε το τελευταίο διάστημα 10 εκατ.ευρώ στο εξωτερικό.
«Πρόκειται για οκτώ εκατομμύρια Ευρώ. Είναι δικά μου και της οικογένειας μου. Είναι νόμιμα, δηλωμένα και φορολογημένα και αποτελούν μέρος της οικογενειακής περιουσίας το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί» απάντησε ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ Πανταλάκης....με αφορμή την καταγγελία για ανώτατο στέλεχος της τράπεζας που έβαλε κεφάλαια ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό. Αμέσως μετά ο οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης έδωσε εντολή στο ΣΔΟΕ να διερευνήσει αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της «φοροδιαφυγής» και «παράνομων εσόδων».

Προβόπουλος και Πανταλάκης ήταν υπάλληλοι του Σάλλα. Ο Πανταλάκης εγκατέλειψε τα εκατομμύρια (μισθός, bonus, εταιρικά προνόμια κ.τ.λ) που του προσέφερε η θέση του αντιπρόεδρου στην Πειραιώς για να πάει στην ΑΤΕ των 150.000 (και εάν)ετησίως επειδή του το πρότεινε ο Παπανδρέου! Ήταν δε τόσο χρηστή η διοίκηση του που την «έσκασε» και μετά κατέληξε στα χέρια του πρώην αφεντικού του! Ο άλλος υπάλληλος,ο θεσμικός στην εποπτεία του τραπεζικού συστήματος, υπεραμύνθηκε της «πώλησης»της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς! Είδε μόνο τα 10 εκ που έφυγαν, ενώ δεν είδε τίποτα το μεμπτό για το σκάσιμο της ΑΤΕ από τον Πανταλάκη. Και εγώ ο μαλάκας κάτοικος αυτής της χώρας έχω μείνει άναυδος γιατί ο εισαγγελέας ναι μεν έδωσε εντολή στο ΣΔΟΕ για τα 8 εκ αλλά δεν έκανε αυτό που θα έκανε ο τελευταίος νοήμων στον πλανήτη.Τα άλλα 2 εκ που είναι; Ρωτήθηκε ο Προβόπουλος; Ρωτήθηκε ο Πανταλάκης; Πόσους μήνες χρειάζεται ένας
εισαγγελέας για να καλέσει στο γραφείο του και τους δυο και απλά να τους ρωτήσει. Τίποτα παραπάνω; Ως πότε θα μας γ……. την νοημοσύνη μας κύριοι;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.