Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Άγρια επίθεση Καμμένου από τη Ρόδο σε Σαμαρά και τρόικα – ΒΙΝΤΕΟ

Στη Ρόδο βρίσκεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στα πλαίσια του Προσυνεδρίου του κινήματος στο νότιο Αιγαίο με θεματική τον τουρισμό.
Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. μίλησε για την μέγγενη της τρόικας και των κατακτητών της χώρας, που όπως τόνισε, η πατρίδα θα πρέπει να απελευθερωθεί από αυτούς.

Μίλησε για τις διάφορες μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στα νησιά. Ανέφερε δε ότι, πολλά από τα προβλήματα που γνώριζε όταν ήταν υφυπουργός ναυτιλίας παραμένουν άλυτα μέχρι σήμερα.
Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεών του εξαπατώντας τους πολίτες, αποκαλώντας τον «πολιτικό απατεώνα», ενώ έχει παραδοθεί στην Μέρκελ και τους δανειστές, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην ΑΟΖ εκφράζοντας την αντίθεσή του στην ευρωπαϊκή διάσταση που πάει να δοθεί σε αυτήν καθώς επίσης και σε όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τη χώρα.

 

Πηγή:tvkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.