Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

10 Ιουνίου 2010, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του “μηχανισμού στήριξης”, πρώτοι αποκαλύπταμε το εθνικό έγκλημα. Πρώτοι και μόνοι. Ούτε τα κανάλια της διαπλοκης, ούτε οι περισπούδαστοι ινστρούχτορες μίλησαν γι’ αυτή την προδοτική συμφωνία, που όπως είχαμε περιγράψει θα αποτελούσε μοχλό εκβιασμού εις το διηνεκές, μέχρι την στιγμή της πλήρους αφαίμαξης των Εθνικών πόρων.

Όταν τα σεντούκια των Ελλήνων θα άδειαζαν, όταν η κατάρρευση της πραγματικής οικονομίας λόγω των άθλιων μέτρων του μνημονίου θα οδηγούσε σε αναγκαστική στάση πληρωμών, θα ερχόταν η στιγμή που περιγράφει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα “Ελλάδα”.

Στο μεσοδιάστημα, όλοι επέμεναν: Μας έλεγαν “συνωμοσιολόγους”, διέψευδαν (ακόμα και ο ανεκδιήγητος Παπαδήμος) τα περί Βρετανικού δικαίου, έκρυβαν το ότι τα ομόλογα των Vulture Funds του ΔΝΤ πληρωνόντουσαν ακριβώς επειδή δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε λόγων του Βρετανικού δικαίου, ΔΗΜΕΥΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ακριβώς επειδή ήταν στο Ελληνικό δίκαιο.

Διαβάστε τι γράφαμε στις 10 Ιουνίου 2010 όταν όλοι σιωπούσαν, εξαπατούσαν, εκποιούσαν είτε από άγνοια είτε για προσωπικά οφέλη: Ούτε ο Δανειολήπτης (η Ελλάδα) ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας !!

Και όμως υπάρχει ακόμα λύση. Και ξεκινά από την παραδειγματική καταδίκη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για να υπάρξει το νομικό έρεισμα της ανατροπής. Ας σταθούν στο ύψος τους οι δικαστές, όπως στάθηκε και ο Πεπόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.