Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Μίκα Ιατρίδη: "Αυτοί που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό..τολμούν και μιλούν για προδοσία.."

«Αυτοί που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, λέγοντάς τους ασύστολα ψέματα, τολμούν και μιλούν για προδοσία, κάνοντας μάλιστα, μαθήματα ηθικής!  Τελικά, αυτοί που φαντασιώνονται στα Δωδεκάνησα, είναι τα στελέχη της ΝΟΔΕ, οι οποίοι, προκειμένου να δικαιολογήσουν την επί μακρόν ανυπαρξία τους, επιμένουν να βγάζουν ανακοινώσεις, όταν γίνονται εκδηλώσεις,
όπως αυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων την προηγούμενη εβδομάδα, ή όταν παίρνω ξεκάθαρη και σαφή θέση, για τα προβλήματα, που ταλαιπωρούν τους Δωδεκανήσιους!
Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της ηθικής, μας κρίνει ο δωδεκανησιακός λαός.
Σε ό,τι αφορά σε αυτά της προδοσίας, μας κρίνει η ιστορία.
Και η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, έχει ήδη στιγματιστεί, από προδοσία…»


1 σχόλιο:

  1. και σεις που παλευετε για την ελληνοτουρκικη φιλια στη Ροδο γιατι θα κατηγορηθειτε;η ιστορια θα σας κρινει και σας μετα απ τους ψηφοφορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.