Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Κύπρος: Στόχος πλέον η έξοδος από το Ευρώ.


20130325-210520.jpgΔεν είναι μόνον οι δηλώσεις Παπαδόπουλου και Ομήρου. Η έξοδος από το Ευρώ σημαίνει αλλαγή στην γεωπολιτική κατεύθυνση της Κύπρου, την στιγμή που η Γερμανία και το ΔΝΤ θα κάνουν το παν για να την προσδέσουν στο άρμα του μνημονίου. Οι εξελίξεις στην Κύπρο δεν επηρεάζουν μόνον την Ευρωζώνη, αλλά όσο και αν φαίνεται υπερβολικό, την παγκόσμια αναμέτρηση σε ενέργεια, οικονομία και άμυνα.
Διαβάστε:
Γιατί ο Ανανιάδης θέλει να διώξει τον διοικητη; Μήπως για τα collaterals του κουρέματος;
Με άλλους συζητητές και προϋποθέσεις εξόδου από το Ευρώ η βοήθεια.
ΚΥΠΡΟΣ: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ… “ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ”. Όλα τα πονηρά σημεία και οι εκκρεμότητες.
Το εγχείρημα όμως απαιτεί πολύ προσεκικά βήματα και πρόσδεση σε έναν έτοιμο γεωπολιτικό πόλο. Η Κυπρος είναι πάντα υπό την Τουρική απειλή που περιμένει το χάος για να ολοκληρώσει το δολοφονικό της έργο. Με κούφιες υποσχέσεις, δεν διασφαλίζεις την Εθνική σου επιβίωση, ειδικά εάν τελείς υπό καθεστώς αφοπλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.