Μ. Χρυσοβελώνη: «η Ν.Δ χτίζει τζαμιά κατεδαφίζοντας την Ελλάδα»

Σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» του περασμένου Σαββατοκύριακου που αποκάλυψε εντολή του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά να ξεκινήσει η ανέγερση κρατικού Τζαμιού στην Αθήνα, η αναπληρώτρια Γραμματέας Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εντολή του κ. Σαμαρά να επισπευσθεί η ανέγερση Τζαμιού στον Βοτανικό με χρήματα των Ελλήνων πολιτών εξέπληξε κάποιους. Δεν θα έπρεπε όμως.
Με ερώτηση μου στις 10 Φεβρουάριου 2013 προς το υπουργείο Ανάπτυξης επεσήμανα ότι η απαραίτητη προεργασία έχει γίνει ήδη εν κρυπτώ από γνωστά –παλιά και νέα - στελέχη της Ν.Δ και της Τρόικα εσωτερικού. Συγκεκριμένα:
  1. επί υπουργίας του γνωστού «μεταναστοφάγου» Μ. Βορίδη εγκρίθηκαν η Μελέτη Εφαρμογής, η Οριστική Μελέτη και η 1η εντολή πληρωμής του τεχνικού συμβούλου του έργου ”Κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών»
  2. επί υπουργίας «εκσυγχρονιστών» - του σημερινού υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και του προκάτοχου του Γ. Στουρνάρα - εγκρίθηκαν οι υπόλοιπες πληρωμές καθώς και το Πρωτόκολλο Οριστικής Παραλαβής του έργου του τεχνικού συμβούλου.
Είναι επομένως λογικό οι κ.κ. Στουρνάρας και Χατζηδάκης να θεωρούνται αμετακίνητοι κατά τον επερχόμενο ανασχηματισμό. Ο Μ. Βορίδης μπορεί κι αυτός να ελπίζει βάσιμα στην υπουργοποίηση του από τον κ. Σαμαρά. Όλοι τους άλλωστε έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην προσπάθεια αφελληνισμού της κοινωνίας μας».

Σχόλια