Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Η επαναστατική οργάνωση Τραπεζικός Αγώνας χτύπησε ξανά...

Κοντά στο απόγευμα σήμερα τρομο-τραπεζιτο-κράτες απαλλοτρίωσαν με ένα χτύπημα όλα τα Κυπριακά υποκαταστήματα,για να ενισχύσουν το ταμείο της οργάνωσης "Τραπεζικός Αγώνας". Η οργάνωση φάντασμα- που εμφανίστηκε λίγο μετά τη μεγάλη κρίση του 2008, έχει συμμετάσχει σε πλήθος τρομοκρατικών χτυπημάτων,σε μπαράζ ληστειών και εκβιασμών.Κατηγορείται για ηθικές αυτουργίες σε αυτοκτονίες και σε εμπρηστικά χτυπήματα κατασχέσεων.
Τα πρόσωπα αλλάζουν συνεχώς, ειδικά όταν στοχοποιούνται από τις αρχές.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μόλις χθές στη γιάφκα της Κηφισιάς που ανήκει σε κάποιον Σαμαρά τα μέλη της οργάνωσης συναντήθηκαν και ξεδίπλωσαν το τελικό σχέδιο.Εκτελεστικός βραχίονας ήταν οι Στουρνάρας-Προβόπουλος ενώ περιφερειακό ρόλο είχαν αναλάβει οι Σαμαράς,Κουβέλης και Βενιζέλος. Η απαλλοτρίωση κινήθηκε στα σχέδια της προηγούμενης-η εν λόγω οργάνωση απαλλοτρίωσε όλα τα υποκαταστήματα της Αγροτικής πριν λίγο καιρό με μεγάλη επιτυχία. Προκήρυξη αναμένεται να βρεθεί μετά από λίγες μέρες σε ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου. *Ίσως αν μεταδιδόταν έτσι οι ειδήσεις να αντιλαμβανόμασταν ποιοι είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες και ληστές Τραπεζών.
http://dif-news.blogspot.gr/2013/03/blog-post_986.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.