Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Αναβάλλεται για αύριο ο ξυλοδαρμός του Αντώνη Σαμαρά ..

Για αύριο Τετάρτη στις 19.00 αναβάλλεται η προγραμματισμένη για απόψε συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας.
 
Από το Μέγαρο Μαξίμου διευκρίνιζαν πάντως πως η αναβολή αυτή...
δεν οφείλεται σε κάποια δυστοκία, αλλά σε διαδικαστικά θέματα και στην καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου των τεχνικών κλιμακίων.
Θα τον δείρουν αύριο λοιπόν, τα κοράκια της τρόικας, που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι η πολιτική τους καταστρέφει τη χώρα (εκτός αν αυτό θέλουν τελικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.