Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Καλημέρα, καλή Κυριακή αδέλφια.


Δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Ούτε θα σιωπήσουμε, ούτε όμως θα σφαχτούμε στους δρόμους. Η Ελλάδα μέσα από τις τραγωδίες έφτιαχνε τα Έπη. Είμαστε το 97% απέναντι σε ένα άθλιο 3% υπερεθνικών ελληνόφωνων. Γι’ αυτό επιδιώκουν τον διχασμό, αφού γνωρίζουν ότι ενωμένοι με μία κίνηση τους εξαφανίζουμε. Δεν θα κάνουμε πάλι το ιστορικό λάθος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.