Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Υψηλό ενδιαφέρον επενδυτών για το "Μικρό Καβούρι"

Παράταση 10 ημερών για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για το «Μικρό Καβούρι» δίνει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που εκδηλώνουν έλληνες και διεθνείς επενδυτές. Πρόκειται για μια από τις ομορφότερες δημόσιες εκτάσεις όχι μόνον της Αττικής, αλλά και διεθνώς, έκτασης 300 στρεμμάτων.

Περιλαμβάνει τον ξενοδοχείο Αστέρας, την Μαρίνα Βουλιαγμένης και την παραλία του Αστέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, νέα προθεσμία εκδήλωσης αρχικού ενδιαφέροντος ορίζεται η 29η Μαρτίου, αντί της 19ης Μαρτίου που είχε αρχικά καθοριστεί. Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Τράπεζα, σε συμφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ, έχει προκηρύξει ανοικτή διεθνή διαγωνιστική διαδικασία για την εξεύρεση επενδυτή, στο πλαίσιο της σκοπούμενης από κοινού αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου ΕΤΕ και του ΤΑΙΠΕΔ στη χερσόνησο «Μικρό Καβούρι» της Βουλιαγμένης.
http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=8&artid=10132

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.