Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Καλούν καταθέτες, να μεταφέρουν καταθέσεις στη… ΓΕΡΜΑΝΙΑ!


Name

36 KATA, 19 ΑΠΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, νεα συνεδρίαση Πέμπτη. ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ να πει ναι...

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Βαστάτε ΑΔΕΡΦΙΑ!!! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ!

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, πλην του ΔΗΣΥ που θα απέχει! Βουλευτές από όλα τα κόμματα μαζί με τον κόσμο, έξω από τη Κυπριακή Βουλή. Υπό παραίτηση τελεί ο Σαρρής!!! Να δούμε αν τελικά θα τον αποκεφαλίσουν, για να στείλουν μήνυμα στην Ευρώπη. Πάει ο και Υπουργός Εμπορίου, υπεύθυνος για το φυσικό αέριο στη Μόσχα, μαζί με κλιμάκιο της Λαικής Τράπεζας.

Επιστολή η οποία πρέπει να προβληματίσει τόσο την Κυβέρνηση της Κύπρου όσο και την Κεντρική Τράπεζα έχει στα χέρια του το SigmaLive. Γερμανικό Συμβουλευτικό Γραφείο καλεί Κύπριο καταθέτη να μεταφέρει τις καταθέσεις του στη Γερμανία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία.

Ο πολίτης ο οποίος έλαβε την συγκεκριμένη επιστολή, από το γερμανικό γραφείο, επικοινώνησε έξω φρενών με το SigmaLive, καταγγέλλοντας το περιστατικό και ζητώντας από τους αρμόδιους να αναλάβουν δράση.

Στην επιστολή προτείνεται επιτόκιο 3-4% για καταθέσεις 50 χιλιάδων ευρώ και άνω, ενώ εγγυάται την ασφάλεια τους. Μάλιστα δίνεται χρονοδιάγραμμα μέχρι τις 30 Απριλίου του 2013.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι «κρούση» από γερμανικά συμβουλευτικά γραφεία δέχθηκαν και άλλοι πολίτες.

Οι εξελίξεις αυτές πρέπει να προβληματίσουν τους αρμόδιους για τις πραγματικές προθέσεις αυτών που προσπαθούν να μας επιβάλουν το νομοσχέδιο για κούρεμα των καταθέσεων.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.