Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Συνεργασία Καμμένου με το κόμμα του Πούτιν

Συνεργασία Καμμένου με το κόμμα του Πούτιν
Ο Πάνος Καμμένος το είχε δηλώσει ξεκάθαρα. Να κάνουμε νέες συμμαχίες. Να εκμεταλλευθούμε την γεωπολιτική θέση της χώρας. Φαίνεται ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βλέπουν τις προσπάθειες για ελληνορωσική προσέγγιση να ανταμοίβονται μετά την πρόσκληση του κυβερνώντος κόμματος της Ρωσίας.Έχει μεγάλη σημασία ότι αυτό έγινε χωρίς να υπάρχει γενικευμένη αντιαμερικανικη ρητορική αλλά στοχοποίηση συγκεκριμένων συμφερόντων στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, που ο Πάνος Καμμένος τα ταυτίζει ευθέως με τις Γερμανικές επιδιώξεις για τον Ευρωπαϊκό νότο.
Σε αυτή την λογική έγκειται και η πρόταση του Πάνου Καμμένου για προεδρική δημοκρατία με πρόεδρο τον Κώστα Καραμανλή, το πολιτικό πρόσωπο που έχει διαχρονικά τον σεβασμό του ίδιου του Πούτιν.
Όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε, σύντομα τα δύο κόμματα θα προχωρήσουν σε κοινή συμφωνία για την ορθοδοξία, η οποία θα ανοίξει νέα προοπτική για τη χώρα μας. Η εκδήλωση μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου στη Μόσχα και το παρόν αναμένεται να δώσει μεγάλη αντιπροσωπία των Αν.Ελ.
Τον Πούτιν πάντα τον ενδιέφερε η στρατηγική συνεργασία με πολιτικό σχηματισμό που θα στήριζε τις ρωσικές θέσεις στην ελληνική κοινωνία, ενώ πολλοί πολιτικοί επιχείρησαν στο παρελθόν να προσεγγίσουν την ρώσικη πλευρά για λογαριασμό των κομμάτων τους. Φαίνεται ότι ο Πούτιν πήρε τις αποφάσεις του.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.