Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Όταν οι Γερμανοί ασχολούνται με τον Σταυρίδη..."Η μητέρα του Σταυρίδη του έλεγε πάντα πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.."

Στέλιος Σταυρίδης, ο νέος επικεφαλής του ΤΑΙΔΕΠ Η Süddeutsche Zeitung δημοσιεύει άρθρο το οποίο αναφέρεται στο προφίλ του Στέλιου Σταυρίδη, νέου επικεφαλής του ΤΑΙΔΕΠ. Η εφημερίδα σημειώνει: «Ο Στ. Σταυρίδης είναι ήδη ο τρίτος πρόεδρος του νεοσυσταθέντος οργανισμού και δεν φαίνεται να είναι διόλου κακός υποψήφιος. Ως μάνατζερ μέχρι σήμερα έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις με τις εταιρείες του, οι οποίες κινούνται σε διεθνές επίπεδο.

Ο Σταυρίδης σπούδασε στο Πολυτεχνείο της Ζυρίχης μηχανικός και αργότερα έκανε οικονομικές σπουδές. Παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών μιλάει γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά. Πολιτικά δραστηριοποιήθηκε σε ένα κίνημα κατά της διαφθοράς στην Ελλάδα. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 έβαλε υποψηφιότητα με την Νέα Δημοκρατία αλλά ήταν χαμηλά στην λίστα με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί».
Στέλιος Σταυρίδης, ο νέος επικεφαλής του ΤΑΙΔΕΠ
Και το δημοσίευμα καταλήγει: «Η μητέρα του Σταυρίδη του έλεγε πάντα πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό και αυτό θα τον βοηθήσει να πάει παραπέρα. Αυτό θα πρέπει να το θυμηθεί πολλές φορές τους επόμενους μήνες στο νέο του αξίωμα». Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.