Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Aκόμα και τα προσυνέδρια τους μυστικά και μακριά από την διαφάνεια !


Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Τάσου Καραμάριου. Και αφού οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ τράβηξαν φωτογραφίες, τους έδειξαν ...
τη πόρτα γιατί η συνεδρίαση όπως είπαν, ήταν κλειστή! Να συζήτησαν τα κρατικά μυστικά του κράτους, δε το νομίζουμε, προβλήματα του τόπου λογικά θα συζήτησαν...Άντε και προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας! Υποθέτουμε οτι τα κόμματα απευθύνονται στην κοινωνία και όχι στον εαυτο τους...Υπήρχε κάτι που φοβόταν κάποιοι και δεν το ξέρουμε; Εν πάση περιπτώσει θα μπορούσαν να αφήσουν τους δημοσιογράφους τουλάχιστον να ακούσουν τον Κεφαλογιάννη και μετά να αποχωρήσουν...Να αναφέρουμε επίσης οτι απουσίαζε η υπεύθυνη ευπαθών ομάδων Μαριάννα Κολώνα λόγω γρίπης και έστειλε χαιρετισμό.
ΠΗΓΗ:VERENA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.