Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Ραχήλ Μακρή: "Χρόνια Πολλά απ τα 5000 μέτρα..Η Ελλάδα είναι παντού"

Η Ελλάδα είναι παντού...
Η Ελληνική σημαία στα 4890 μέτρα....


Στο μακρινό Κίτο του Εκουαδόρ (Ισημερινός), βρίσκεται η Βουλευτής Ραχήλ Μακρή εκπροσωπώντας το Ελληνικό κοινοβούλιο και τους Ανεξάρτητους  'Ελληνες, συμμετέχοντας στην παγκόσμια διακοινοβουλευτική σύνοδο.Η Ραχήλ Μακρή από το Εκουαντόρ, από την χώρα που έκανε το μεγάλο βήμα και με πρόεδρο τον Ραφαέλ Κορρέα πέταξε με τις κλωτσιές το ΔΝΤ...
Μας μεταφέρει τις ευχές της:
"Χρόνια πολλά Ζήτω η Ελληνική επανάσταση. 
Καλή λευτεριά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.