Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Το σύνολο των εργατών της Ελλάδας εκπροσωπείται από όργανα που εκλέγονται από ένα σώμα μόλις 423 εκλεκτόρων;

"Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του 35ου Τακτικού Συνεδρίου της ΓΣΕΕ με την εκλογή οργάνων διοίκησης. Στις εκλογές πήραν μέρος επτά παρατάξεις (7).
Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής: Ψήφισαν 423, έγκυρα 423, άκυρα-λευκά 0. [...]"
Και μετά αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να εκλέχθηκε ο Χ ή ο Ψ...
Είναι δυνατόν για την εκλογή οργάνων διοίκησης για το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό σωματείο της Ελλάδας να ψηφίζουν μόλις 423 άτομα;
Το σύνολο των εργατών της Ελλάδας εκπροσωπείται από όργανα που εκλέγονται από ένα σώμα μόλις 423 εκλεκτόρων
Πως νομιμοποιείται μια τέτοια εκλογή; Φυσικά τα αποτελέσματα ως αναμενόταν 1η ΠΑΣΚΕ, 2η ΔΑΚΕ, κλπ..
Φιλικά, 
Κάποιος...

1 σχόλιο:

  1. μα το νουμερο κανει εντυπωση? Δεν κανει εντυπωση που υπηρξαν αντιπροσωποι και νομιμοποιηθηκαν κι ολας που δεν ηταν καν μελη του σωματειου τους? Και μη προκληθω γιατι θα αναφερω πληθος τετοιων περιστατικων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.