Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

40 τόνοι πετρέλαιο για τον Δήμο Αθηναίων από Σόρος

Από το... παράθυρο και με πραξικοπηματικό τρόπο βάζει ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος στον Δήμο της Αθήνας τον κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος. 
Ειδικότερα, όπως πληροφορείται η «δημοκρατία», συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή του δήμου και ενέκρινε με ψήφους 4-3 την προσφορά 40 τόνων πετρελαίου από τον κ. Σόρος για τις κοινωνικές δομές.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοτικής παράταξης του Νικήτα Κακλαμάνη,
η οποία εξαπέλυσε κυριολεκτικά μύδρους εναντίον του κ. Καμίνη τόσο για τον τρόπο που πάει να βάλει τον κ. Σόρος στον δήμο όσο και για την ουσία της κίνησης αυτής. Οι εκπρόσωποι της παράταξης Κακλαμάνη κατηγόρησαν τον δήμαρχο ότι συνεργάζεται και συμπλέει με έναν διεθνή κερδοσκόπο και, το κυριότερο, ανθέλληνα, ο οποίος κάνει ό,τι είναι δυνατόν εναντίον της Ελλάδας, υπερασπιζόμενος τις αλυτρωτικές θέσεις των Σκοπίων.
Επιπλέον, ζήτησαν το θέμα να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς στην Οικονομική Επιτροπή δεν συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις, κάτι που η πλευρά Καμίνη έκανε αποδεκτό. Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας και επενδυτής Τζορτζ Σόρος, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την οικονομική κρίση και καταστροφή της Ελλάδας, μέσω του διεθνή οργανισμού βοήθειας που έχει ιδρύσει, του Open Society Foundations, δήλωσε ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα, δωρίζοντας εκατοντάδες τόνους πετρελαίου σε περιοχές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. δημοκρατία1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.