Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Θα κάνουν κατασχέσεις μέχρι και για 300 ευρώ...


Είναι τέτοια η λύσσα του οικονομικού επιτελείου για έσοδα προκειμένου να μην εκτροχιαστεί το πρόγραμμα "σωτηρίας" της ελληνικής οικονομίας, που ετοιμάζουν νέο γύρο επιδρομής στα ήδη πενιχρά εισοδήματα των Ελλήνων.
Στον οδηγό που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, μάλιστα,
πως θα λαμβάνονται αναγκαστικά μέτρα είσπραξης κατά οφειλετών μέχρι και για 300 ευρώ! Τώρα πως περιμένουν να εισπράξουν από μισθωτούς και συνταξιούχους, που πλέον αδυνατούν να καλύψουν έστω και τις βασικές τους ανάγκες είναι άλλο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.