Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΣΥΡΟΥ

 Όλα άρχισαν όταν κατόπιν εντολή του αντι περιφερειάρχη Σύρου  Φώτη Χατζηδιάκου, ο οποίος ενώπιον  των επισήμων προέτρεψε τον αστυνομικό διευθυντή Σύρου κ. Αντώνη Βλαχάκη, και
του είπε επί λέξη από ότι μάθαμε : "επιτέλους αυτή τη φορά κύριε αστυνομικέ διευθυντά, περιμένουμε να κάνετε το καθήκον σας" ο αστυνομικός διευθυντής μετά την προτροπή χατζηδιάκου, έδωσε εντολή στον διοικητή ασφαλείας Ρόδου
κ. Γιώργο Γεωργακάκο να κάνει της εντολές της Χατζησαλόμης ,ομως ο Γεωργακάκος πήγε στο πλήθος των αγανακτισμένων και αντί να κατευνάσει τα πνεύματα πήγε γεμάτος μίσος και έχθρα προς τους λιγοστούς πατριώτες που αντιστέκονται σε οτιδήποτε αντεθνικό και προδοτικό από μεριάς πολιτικών που δύστυχος στερούνται πατριωτισμού και προσπάθησε να κάνει κουρέλια την Ελληνική σημαία που κρατούσε ένας συνέλληνας!!!!!Και εκτός τούτου άρχισε να υβρίζει τους αγανακτισμένους διαδηλωτές με αποτέλεσμα να δεχτεί αρκετά χτυπήματα από το εξαγριωμένο πλήθος των αγανακτισμένων!!!
Όμως κατάφερε να σκίσει την σημαία του αγανακτισμένου πολίτη πριν την αφήσει !!!
Ιδού η φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές,σημειωτέο πως την έσκισε με τα χέρια του!!!


Τώρα να πάμε στο θέμα που αμαύρωσε την φετινή επέτειο της επαναστάσεως του 1821 στην Ρόδο και δεν είναι τίποτα άλλο από την καταστροφική καθεστωτική συμπεριφορά του Φώτη χατζηδιάκου που παρακίνησε την όλη κατάσταση και τα επεισόδια!!!!πως μπορεί να είναι  επίσημος ο Χατζηδιάκος που διώκεται και ερευνάτε για οικονομικά εγκλήματα από το ΣΔΟΕ  ?κατά του Ροδιακού λαού ανάμεσα των επισήμων???πώς μπορεί ο "πράσινος δήμαρχος"Κουσουρνάς να είναι ανάμεσα στους επισήμους?ο άνθρωπος που υπόγραψε τηρώντας κομματική πειθαρχεία στην κυβέρνηση ΓΑΠ  δύο μνημόνια χαντακώνοντας τον Ελληνικό λαό στους τοκογλύφους της οικουμένης?
Πως μπορεί ο Κόνσολας ο υψηλάντης να είναι παρόν στους επισήμους που υπόγραψαν και αυτοί το μνημόνιο τρία τηρώντας κομματική πειθαρχία??θάβοντας τον λαό τους ποιό βαθιά!!!
Πως μπορεί ο μητροπολίτης κύρηλλος να είναι ανάμεσα στους επισήμους? ο άνθρωπος που καθε εντολή του χαρίζει την ελληνική υπιηκοτητα σε εκατοντάδες βαπτιστήρια Μογγόλους Αλβανούς και άλλους!!
Δεν λένε για τους άλλους και για τα πεκινουά του καθεστώτος στρατιωτικούς που επαναπαυομενοι στους παχυλούς μισθούς απλά βλέπουν την πατρίδα να ξεπουλιέτε και να σφυρούν αδιάφορα!!
Λένε όμως πως δεν είναι μπαχαλάκιδες και δεν είναι με κανένα κόμμα ,είναι ελεύθεροι Έλληνες εθνικοί και εδώ είναι η πατρίδα τους!!και θα είναι εμπόδιο στα σχέδια των προδοτών που θέλουν να ξεπουλήσουν την ιερή τους γή ,αυτοί είναι  οι  απροσκύνητοι Έλληνες που απέμειναν στην Ρόδο,που τους βλέπετε κάθε φορά εκεί να στιγματίζονται και να κατα συκοφαντουνται από  καθεστωτικούς κύκλους, εφημερίδες σαιτ μπλοκς ,αυτών δηλαδή που ακόμα και σήμερα διαφημίζουν τους φονιάδες του λαού μας!!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.