Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Επιχειρηματίας «φυγάδευσε» €22 εκατομμύρια από τη Λαϊκή Τράπεζα!

Σοβαρότατα ερωτηματικά από το γεγονός ότι είναι του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος υψηλόβαθμου πολιτειακού αξιωματούχου ..
Τη στιγμή που εκατοντάδες εκατομμύρια καταθέσεων ασφαλιστικών ταμείων, ταμείων συντάξεως και ταμείων προνοίας, με την κυβερνητική απόφαση και την υπερψήφισή της από την κυβερνητική πλειοψηφία της Βουλής, υπέστησαν ανηλεές κούρεμα, απόλυτα έγκυρες και δια σταυρωμένες πληροφορίες της «Χ» αναφέρουν πως:
επιχειρηματίας του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος υψηλόβαθμου πολιτειακού αξιωματούχου, ελάχιστες μέρες πριν την απόφαση του Eurogroup της 15ης του Μάρτη, «έσπασε» γραμμάτια και απέσυρε από τη Λαϊκή Τράπεζα καταθέσεις σχεδόν 22 εκατομμυρίων ευρώ!
Το γεγονός αυτό, όχι μόνο είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, αλλά, όπως είμαστε επίσης σε θέση να γνωρίζουμε, είναι σε γνώση και της Κεντρικής Τράπεζας! 
Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος τού εν λόγω ποσού έχει διοχετευθεί στο εξωτερικό, ενώ ένα μικρό μέρος μετακινήθηκε σε άλλα κυπριακή τράπεζα, προφανώς για να ακολουθήσει την ίδια οδό. 
Και τούτο τη στιγ- μή που οι καταθέσεις, οι λογαριασμοί και γραμμάτια όσων είχαν συναλλαγές με τη Λαϊ- κή Τράπεζα έχουν κουρευτεί και εγκλωβιστεί! 
Το πιο πάνω, ωστόσο, δεν είναι το μόνο σκανδαλώδες στην περίπτωση αυτή. Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Χ» αναφέρουν πως ο εν λόγω επιχειρηματίας έτυχε εξω- φρενικά προνομιακής μεταχείρισης, που οι μικροί μικροκαταθέτες ούτε στο όνειρό τους δεν διανοούνται να τύχουν. Και τούτο αφού έσπασε τα γραμμάτια και εκταμίευσε τα σχεδόν 22 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να πληρώσει, έστω, το κόστος της απροειδοποίητης πρό- ωρης διακοπής των γραμματίων. 
Ενα κόστος που στη συγκεκριμένη περίπτωση ισοδυναμεί περίπου με μισό εκατομμύριο ευρώ!...
H συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.