Ο ΕΟΤ πλήρωσε το 2008, 238000 ευρώ..για να βγει ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο ΓΑΠ !!!

Βόμβα Καμμένου ο οποίος λίγες ώρες πριν σε συνέντευξη τύπου στην Ρόδο έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.
Διαβάστε στο σχετικό απόσπασμα τι αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος  για τα συνεταιράκια...
"Ο Ε.Ο.Τ έδωσε το 2008...238.000 ευρώ για έξοδα για λογαριασμό «του παγκόσμιου συνέδριου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς»...
Ο κ. Σαμαράς είναι ένας πολιτικός απατεώνας, διότι ενώ είχε μαζί με τον κ. Βενιζέλο και τον Κουβέλη, τη δυνατότητα και τους βουλευτές να σχηματίσει κυβέρνηση από τον Μάιο,
τις πρώτες εκλογές, δεν σχημάτισε κυβέρνηση, προκειμένου να ξαναγίνουν εκλογές και να παραγραφούν τα αδικήματα υπουργών που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και πιθανώς λήστεψαν τον ελληνικό λαό. 

 
Και αφού με προκαλείτε θα σας αποκαλύψω το πόσο συνεταίροι είναι: 5 Ιουλίου 2008. Αίτημα προς τον ΕΟΤ της Οργανωτικής Επιτροπής συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς: «Κύριε υπουργέ, θέλω να σας κάνω γνωστό ότι στη χώρα μας πραγματοποιείται στο χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου του 2008» δηλαδή πριν γίνει η επιστολή «το παγκόσμιο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς». Καταλήγοντας αιτείται «επειδή εκτιμούμε ότι πέρα από τους πολιτικούς στόχους του παγκόσμιου συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για την τουριστική προβολή της χώρας μας, θα θέλαμε να αντιμετωπίσετε θετικά το αίτημά μας για την οικονομική στήριξη των δαπανών φιλοξενίας με το ποσό των 200.000 ευρώ».
Ζητάει δηλαδή ο κ. Παπανδρέου για να γίνει πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, από τον ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού, 200.000 ευρώ για αυτά τα οποία ξόδεψε ενώ συνεδρίασε. Το αίτημα είναι με την υπογραφή Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Έρχεται ο υπουργός Τουρισμού και ο ΕΟΤ: «Πράξη αναλήψεως και ενέργειας δαπάνης». Αντί να του δώσει 200.000 ευρώ, για να βοηθήσει τον τουρισμό η Σοσιαλιστική Διεθνής, από τα κονδύλια που έπρεπε να δοθούν για τον τουρισμό, του δίνει 238.000 ευρώ. Απόφαση υπογεγραμμένη στις 2 Σεπτεμβρίου 2008. Αυτά είναι τα συνεταιράκια. Υπουργός της ΝΔ τότε, στην κυβέρνηση που συμμετείχα και εγώ, υπέγραψε ως υπουργός Τουρισμού για να δώσει στον κ. Παπανδρέου, στον κ. Σπυρόπουλο και στη Σοσιαλιστική Διεθνή 238.000 ευρώ για να προβάλλουν τι; Τον τουρισμό στην Ελλάδα.
Πήγαν λοιπόν και έφαγαν τους αστακούς στο Λαγονήσι και χρέωσαν στον ελληνικό προϋπολογισμό και στον Έλληνα πολίτη 238.000 ευρώ."

Σχόλια