Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Οι ΥΠΕΞ Ελλάδας-Τουρκίας οριστικοποίησαν περισσότερες από 20 συμφωνίες !!!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου συμμετείχε σε συνεδρίαση της ομάδας εργασίας, με τον Έλληνα ομόλογό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο στην Κωνσταντινούπολη στις 3 Μαρτίου, για την οριστικοποίηση περισσότερων από 20 συμφωνιών, μια ημέρα πριν από την σύνοδο του τουρκο-ελληνική Συμβουλίου Υψηλού Επιπέδου Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης.
Και οι δύο υπουργοί εποπτεύοντας την ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων ολοκλήρωσαν

τις περισσότερες από 20 συμφωνίες που αναμένεται να υπογραφούν κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής.
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον αριθμό των συμφωνιών και είπαν ότι η δεύτερη σύνοδος κορυφής του συμβουλίου, θα προσθέσει δυναμισμό και θα ενισχύσει τις διμερείς σχέσεις. Συμφώνησαν επίσης να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις εφαρμογές των συμφωνιών και να παραμείνουν σε στενή επαφή στο προσεχές διάστημα.
«Ενώ προωθείται η ενίσχυση των καλών σχέσεων ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο δίκτυο σχέσεων για την περιοχή και για την ανατολική Μεσόγειο", δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τις κινήσεις για την επέκταση των τομέων συνεργασίας μεταξύ των δύο γειτόνων.

Υ.Γ
Υπογράφουν τα πάντα....έτσι απλά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.