Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Ξέρεις κυρία Ακρίτα τι σημαίνει να είσαι 17 χρονών και να σου λένε ότι για να φας ψωμί πρέπει να σε @αμήσει κάποιος κύριος Σαρής;

olympiada

Προφανώς δεν το ξέρεις κυρία Ακρίτα.
Όπως προφανώς δεν ξέρεις ότι στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένα 14χρονο παιδί, το οποίο ανά πάσα στιγμή αλλάζει την κατάθεση του και στέλνει το κάθαρμα που εσύ βαπτίζεις “γκει” στην φυλακή.
Αυτό σημαίνει κυρία Ακρίτα ότι αυτός ο αληταράς, είναι έρμαιο του ψευδοκράτους μέχρι να λιώσουν τα κόκκαλα του.
Δηλαδή κυρία Ακρίτα μου, υπουργός οικονομικών της Κύπρου είναι ένας εκβιαζόμενος αχυράνθρωπος. Ένα ελεεινό κάθαρμα.
Και ξέρεις ποιούς βολεύουν οι εκβιαζόμενοι αχυράνθρωποι, τα ελεεινά καθάρματα σε θέσεις εξουσίας; (πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ);
Καλά το καταλάβατε.
Κάτι κύριους Βγενοπουλους αγαπητή κυρία Ακρίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.