Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Το υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ μηνύει την Standard & Poor's


Ο Διεθνής Οίκος Πιστοληπτικής Αξιολόγησης Standard & Poor’s ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του στο πολιτικό δικαστήριο της χώρας. 
Σύμφωνα με την εταιρεία, το υπουργείο την κατηγορεί για την μεγαλοποίηση των αξιολογήσεων των ενυπόθηκων ομολόγων το 2007,
γεγονός, που στάθηκε μια από τις αιτίες του ξεσπάσματος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Ο Οίκος Standard & Poor’s είπε ότι η προετοιμαζόμενη μήνυση δεν έχει καμιά πραγματική ή νομική βάση. 
Αυτή η μήνυση θα είναι η πρώτη ομοσπονδιακή πράξη εναντίον των Οίκων αξιολόγησης, που θα κατατεθεί σε σχέση με την παγκόσμια οικονομική κρίση.
greek.ruvr.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.