Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΡΑΜΠΑ! Ο κύριος Γριβέας και η κυρία Βάτσικα εντέλει έχουν σχέση…

olympiada 

Ο κύριος Γριβέας διοργάνωνε τα συνέδρια του Ανδρίκου Παπανδρέου.

Ο κύριος “Ανδρίκος” Παπανδρέου, διέθετε Ελβετική εταιρεία σε δικηγορικό γραφείο την οποία κλείνει άρον άρον.

Κατά διαβολική σύμπτωση, στο ίδιο δικηγορικό γραφείο, κάποια κυρία Βάτσικα διέθετε επίσης εταιρείες ιδίου τύπου, από τις οποίες διαγράφεται επίσης άρον – άρον.

Την ίδια στιγμή.....το ΤΤ “αγνοεί” κάτι εκατομμύρια δάνεια που είχε παρει η εταιρεία συμφερόντων Γριβέα, ενώ ο κύριος Γριβέας έγινε και μέλος στο ΔΣ της PostBank Credit!

Αυτά τα εκατομμύρια όμως δόθηκαν για να αγοραστούν κάποιες ΛΤΔ εταιρείες με το όνομα GriveasVatsika! Έκτοτε αγνοούνται…

Εάν η κυρία Βάτσικα δεν είχε καμμία σχέση με τον κύριο Γριβέα, θα μιλάγαμε για σατανική σύμπτωση να βρεθεί με εταιρεία βιτρίνα εκεί που έχει την εταιρεία του και ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού.

Όπως βλέπετε όμως στο χαρτάκι, δηλώνουν και οι δύο την ίδια διεύθυνση στην Ελλάδα! Τουλάχιστον πριν ο κύριος Γριβέας γίνει …άφαντος!

Αναμένουμε τον κύριο Στουρνάρα που τα πάει καλά με τα “νούμερα” να μας δώσει τις πιθανότητες σύμπτωσης.

Αλλιώς ας μας εξηγήσει γιατί τόλμησε να μιλήσει για Bad Bank στο ΤΤ, πριν διαλευκανθεί αυτό: Ο Ανδρίκος, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ

Αχ βρε συνωμοσιολόγοι… σε λίγο θα μας πείτε ότι ο κύριος Στουρνάρας έχει σχέσεις και με τον “διεγραμμένο” Συμεών Σικιαρίδη! Τι αχαλίνωτη φαντασία είναι αυτή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.