Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Η Ρωσία εξετάζει την επιμήκυνση

Η Ρωσία εξετάζει περισσότερο την επιμήκυνση του χρόνου ωρίμανσης του δανείου ύψους 2.5 δισ ευρώ προκειμένου να βοηθήσει την Κύπρο, παρά την παροχή ενός νέου δανείου, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας Άντον Σιλουάνοφ.
"Είμαστε έτοιμοι να χαλαρώσουμε τους όρους είπε μιλώντας το πρωί σε δημοσιογράφους. Επανέλαβε όμως ότι η Κύπρος θα χρειαστεί επιπρόσθετη οικονομική βοήθεια από την Ευρώπη», είπε.

"Οι παραχωρήσεις μας δεν θα λύσουν το πρόβλημα της Κύπρου" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή, η Δημοκρατία φαίνεται να στροβιλίζεται όλο και περισσότερο στην γερμανική προεκλογική δίνη.
Μετά τους Γερμανούς σοσιαλδημοκράτες, ανώτατο στέλεχος των Ελεύθερων Δημοκρατών, του εταίρου της  Μέρκελ στον κεντροδεξιό κυβερνητικό συνασπισμό, έδειξε..."κίτρινη" στη στήριξη της  Δημοκρατίας δηλώνοντας πως θα συμφωνήσουν στη βοήθεια μόνο αν το νησί αντιμετωπίσει το «ξέπλυμα» χρήματος και εφαρμόσει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Η Άγκελα Μέρκελ χρειάζεται την υποστήριξη όχι μόνο των εταίρων της στον κυβερνητικό συνασπισμό, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να περάσει μια συμφωνία για την Κύπρο από την Μπούντεσταγκ.
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.