Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Ραχήλ Μακρή: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έσυραν την κυβέρνηση σε απόσυρση τροπολογίας, για τα απόρρητα στοιχεία των ΔΕΚΟ και το ΤΑΙΠΕΔ...

Ραχήλ Μακρή προς ΔΗΜΑΡ: «Φουκαράδες δεν είναι οι επενδυτές, αλλά οι Έλληνες πολίτες που βάλλονται από τις πολιτικές σας!»


Άρον άρον αναγκάστηκε η κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία που αφορούσε τα απόρρητα στοιχεία των ΔΕΚΟ και το ΤΑΙΠΕΔ. 

Η κ. Μακρή στη δευτερολογία της στη συζήτηση της τροπολογίας που αφορούσε την απόδοση απόρρητων στοιχείων για τις εταιρείες του Δημοσίου που βρίσκονται προς πώληση τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν τηρεί
τις πρέπουσες διαδικασίες διαμορφώνοντας τοπίο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Δίνει την αρμοδιότητα στο ΤΑΙΠΕΔ να ζητά απόρρητες πληροφορίες από τις επιχειρήσεις και να τις αποδίδει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Η κ. Μακρή καυτηρίασε την πολιτική της κυβέρνησης που με τροπολογίες express προσπαθεί να ξεπουλήσει άνευ όρων τη δημόσια περιουσία και να παραχωρήσει στοιχεία σε ξένους που ίσως αποβούν αρνητικά για τα συμφέροντα της χώρας.


Την επόμενη μέρα στην Ολομέλεια στη συνέχιση της συζήτησης του Νομοσχεδίου περί διατήρησης αποθεμάτων πετρελαίου στο οποίο είχε εισέλθει η επίμαχη τροπολογία, μετά από τις έντονες πιέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η τροπολογία απεσύρθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.