Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Με σέρνανε με χειροπέδες" (ε, με τι ήθελες να σε σέρνουν, με γαρδένιες;)

Έτρεχε, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, ήταν μεθυσμένη, προέβαλλε αντίσταση και εξύβρισε τους αστυνομικούς, αλλά τους καταγγέλει επειδή της πέρασαν ...χειροπέδες.
Ε, τι ήθελες καλή μου, να σου περάσουν; Βέρες; 
Τέλος πάντων, η είδηση είναι... ασήμαντη,  αλλά την επαναλαμβάνουμε για ένα και μοναδικό λόγο -για τον ίδιο λόγο που την παίζουν (την είδηση) όλα τα site σήμερα (δεν υπάρχει site που να μην έχει την άχρηστη αυτή είδηση): επειδή είναι μια καλή ευκαιρία με το πρόσχημα της είδησης, να προσφέρουμε οφθαλμόλουτρο.
Για τις γυμνές της φωτογραφίες μπήκε σε ΟΛΑ (πάνω από 100.000 sites) η ασήμαντη αυτή είδηση, που αφορά το ασήμαντο αυτό μοντελο. Για να μπεί και το γυμνούλι που πουλάει, από δίπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.