Απελπισμένοι κάτοικοι άνοιξαν τον δρόμο με κίνδυνο την ζωή τους

 Με τσάπες στα χέρια κάτοικοι των πέντε αποκλεισμένων χωριών στα Άγραφα ανοίγουν τον δρόμο.
Δεκάδες απελπισμένοι κάτοικοι των πέντε χωριών της Δυτικής Ευρυτανίας στα ορεινά Άγραφα ,που εδώ και 13 μέρες είναι αποκλεισμένοι απο τις συνεχής κατολισθήσεις που συμβαίνουν στον τόπο τους ,πριν λίγη ώρα κατέβηκαν στο δρόμο Ραπτόπουλο-Πρασιά στην θέση "Στάρτου" και με φτυάρια και τσαπιά άνοιξαν τον δρόμο σπάζοντας τα αναχώματα που πριν λίγη ώρα τα συνεργεία είχαν τοποθετήσει.

Οι απεγνωσμένοι και συνάμα εξαγριωμένοι  κάτοικοι των τεσσάρων συνοικισμών της Πρασιάς και των Κέδρων, προτιμούν όπως αναφέρουν στο Prasi@Online να περάσουν το δρόμο με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή παρά να περιμένουν τις μελέτες των αρμοδίων που μπορεί να κρατήσουν πολλές ακόμα μέρες.
"Δεν αντέχουμε άλλο...Μας κοροιδεύουν.Ενώ καθάρισαν τον δρόμο σήμερα ξαφνικά τον έκλεισαν με αναχώματα και κορδέλες και έφυγαν χωρίς να ενημερώσουν κανέναν .Θα περνάμε με κίνδυνο την ζωή μας..Τι άλλο να κάνουμε" τονίζει αγανακτισμένος κάτοικος της Πρασιάς .

Μάλιστα οι κάτοικοι έφτιαξαν και πλακάτ που ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς ότι το μέρος είναι κατολισθήσιμο και διέρχονται με δική τους ευθύνη(φώτο).
Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση  ... Μόλις τον άνοιξαν...τον έκλεισαν και έφυγαν!...τοποθετήθηκαν αναχώματα απο τα συνεργεία της ΠΕ Ευρυτανίας με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη ώστε να μην γίνει κάποιο ατύχημα .
Σημειωτέον ότι τα μηχανήματα έφυγαν απο το σημείο της κατολίσθησης ώστε τις προσεχείς ημέρες
να γίνουν μελέτες για περαιτέρω εργασίες.
Εν τω μεταξύ 210 κάτοικοι απο τα πέντε χωριά θα ήταν αποκλεισμένοι...Είναι να μην εξαγριωθούν οι κάτοικοι..
Συνεχής ενημέρωση σύντομα...



http://prassia-eyrytanias.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3853.html

Σχόλια