Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Απελπισμένοι κάτοικοι άνοιξαν τον δρόμο με κίνδυνο την ζωή τους

 Με τσάπες στα χέρια κάτοικοι των πέντε αποκλεισμένων χωριών στα Άγραφα ανοίγουν τον δρόμο.
Δεκάδες απελπισμένοι κάτοικοι των πέντε χωριών της Δυτικής Ευρυτανίας στα ορεινά Άγραφα ,που εδώ και 13 μέρες είναι αποκλεισμένοι απο τις συνεχής κατολισθήσεις που συμβαίνουν στον τόπο τους ,πριν λίγη ώρα κατέβηκαν στο δρόμο Ραπτόπουλο-Πρασιά στην θέση "Στάρτου" και με φτυάρια και τσαπιά άνοιξαν τον δρόμο σπάζοντας τα αναχώματα που πριν λίγη ώρα τα συνεργεία είχαν τοποθετήσει.

Οι απεγνωσμένοι και συνάμα εξαγριωμένοι  κάτοικοι των τεσσάρων συνοικισμών της Πρασιάς και των Κέδρων, προτιμούν όπως αναφέρουν στο Prasi@Online να περάσουν το δρόμο με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή παρά να περιμένουν τις μελέτες των αρμοδίων που μπορεί να κρατήσουν πολλές ακόμα μέρες.
"Δεν αντέχουμε άλλο...Μας κοροιδεύουν.Ενώ καθάρισαν τον δρόμο σήμερα ξαφνικά τον έκλεισαν με αναχώματα και κορδέλες και έφυγαν χωρίς να ενημερώσουν κανέναν .Θα περνάμε με κίνδυνο την ζωή μας..Τι άλλο να κάνουμε" τονίζει αγανακτισμένος κάτοικος της Πρασιάς .

Μάλιστα οι κάτοικοι έφτιαξαν και πλακάτ που ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς ότι το μέρος είναι κατολισθήσιμο και διέρχονται με δική τους ευθύνη(φώτο).
Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση  ... Μόλις τον άνοιξαν...τον έκλεισαν και έφυγαν!...τοποθετήθηκαν αναχώματα απο τα συνεργεία της ΠΕ Ευρυτανίας με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη ώστε να μην γίνει κάποιο ατύχημα .
Σημειωτέον ότι τα μηχανήματα έφυγαν απο το σημείο της κατολίσθησης ώστε τις προσεχείς ημέρες
να γίνουν μελέτες για περαιτέρω εργασίες.
Εν τω μεταξύ 210 κάτοικοι απο τα πέντε χωριά θα ήταν αποκλεισμένοι...Είναι να μην εξαγριωθούν οι κάτοικοι..
Συνεχής ενημέρωση σύντομα...http://prassia-eyrytanias.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3853.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.