Πάλι μας ξέχασαν...

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρρυ, μίλησε τηλεφωνικά με πολλούς ομολόγους του διαφόρων χωρών (και Νταβούτογλου). Γιατί απέφυγε τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας;  
Δημ. Αβραμόπουλος: Ο μόνος υπουργός (υποτίθεται είναι και ''αρμόδιος'' γιά την προβολή της Ελλάδας), που παρά τις συχνές επισκέψεις του στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, Βοστώνη κ.ά.), ουδέποτε εμφανίστηκε, να πει λίγα λόγια γιά την Ελλάδα, σε αμερικάνικα ΜΜΕ, τα οποία αγνοούν την παρουσία του και ειδικά την... ύπαρξή του....

Με ανυπομονησία αναμένει το AJC τον υπουργό Εξωτερικών στη Νέα Υόρκη
Ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης των μνημονιακών ''ΝΑΙ-ΝΑΙ-κων'', Δ. Αβραμόπουλος, θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη (21-24 Φεβρουαρίου) γιά ''επαφές στον ΟΗΕ'' και τον Καναδά (Οττάβα, Μόντρεαλ, Τορόντο), 25-27.
Αξιωματούχος του American Jewish Committee (ΑJC): ''Την περασμένη δεκαετία λέγαμε ότι ο George Papandreou ήταν ο καλύτερος φίλος του Ισραήλ στην Ελλάδα. Ο κ. Αβρααμόπουλος, τους ξεπέρασε όλους... Θα κάνουμε γερές μπίζνες στην χώρα σας, αγοράζοντας πολύ φτηνά κρατικές εκτάσεις, με την βοήθειά του, όπως έγινε πρόσφατα στην Κέρκυρα''.
Ο υπουργός Εξωτερικών, τακτικός επισκέπτης Νέας Υόρκης και Βοστώνης (εκεί σπουδάζει ο γιός του), μπορεί να μην ασχολείται με την Ομογένεια ή να μην προβάλει την Ελλάδα σε αμερικάνικα ΜΜΕ, που αγνοούν ακόμα και την... ύπαρξή του, αλλά πάντα συναντιέται με εκπροσώπους του AJC.
Σημ.: Ο υπουργός, δεν θα ασχοληθεί με τα σκάνδαλα σπατάλης των ελληνικών προξενείων στον Καναδά. Αυτά είναι ''μηδαμινά και ασήμαντα''. Το ίδιο έκαναν και οι ''κορυφαίοι'' προκάτοχοί του, GAP και Ντόρα.
''Πάντρεμα'' υπαρκτού ισραηλινού και ανύπαρκτου ελληνικού, λόμπι στην Ουάσιγκτον
Πονηρά ποιούντες οι ΑμερικανοιΙσραηλινοί λομπίστες, τώρα που έχουν χάσει δύναμη στις ΗΠΑ, επειδή οι Αμερικανοί πολίτες τους ''πήραν χαμπάρι'' (ότι ελάχιστα ενδιαφέρονται γιά τις ΗΠΑ, τις οποίες εκμεταλλλεύονται άγρια γιά όφελος του Ισραήλ)
, ''ενσωμάτωσαν'' ευκαιριακούς μικροσυμμάχους. Οι δικοί μας, με πρώτο το γελοίο υπουργείο Εξωτερικών, το θεωρούν... ''επιτυχία'' (μέσω ''παπαγάλων'' τους) και ''κατεβάζουν τα βρακιά τους''. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι διαφορετικά: Το εβραϊκό -όπως λέγεται- λόμπι, ΔΕΝ δίνει ποτέ. Συμφεροντολόγο, μόνο παίρνει, εκμεταλλευόμενο καταστάσεις και ''χρήσιμους ηλίθιους''... Σημ.: Το γεγονός ότι το ''πάντρεμα'' έκανε ο $φιλέλληνας$ βουλευτής Φλόριδας, ο Γκας, γιά τους γνωρίζοντες, ''τα λέει όλα''

http://www.kalami.net/ 

Σχόλια