Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Ελληνικές διαδηλώσεις για τα διόδια στην εθνική οδό

Πολίτες από το Αιγίνιο στη Βόρειο Ελλάδα διαμαρτύρονται τώρα για τα νέα διόδια στον Αυτοκινητόδρομο. Αστυνομικές δυνάμεις είναι απέναντί τους.
Κατά τη διάρκεια της βαριάς οικονομικής κρίσης η "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου", μία ιδιωτική εταιρεία στην οποία η Ελληνική Πολιτεία παραχώρησε τα δικαιώματα της Εθνικής οδού, αποφάσισε τη λειτουργία των διοδίων.
'Ομως οι πολίτες και η κοινωνία απαιτούν  έναν ελεύθερο αυτοκινητόδρομο, αφού η ελεύθερη επικοινωνία και συγκοινωνία εντός της Ελληνικής Επικράτειας προστατεύονται από το Ελληνικό Σύνταγμα και επίσης κάθε χρόνο ο κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.
Και τέλος μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά, έξω από την Θεσσαλονίκη, υπάρχουν κι άλλα διόδια των Μαλγάρων που ανήκουν στο Κράτος.
Ο χρόνος θα δείξει, ποιος θα κερδίσει.
Από τα διόδια Αιγινίου
01/02/2013
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
http://ireport.cnn.com/docs/DOC-918948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.