Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.

olympiada

Μην ψάχνετε για τον φασισμό σε ακραία μορφώματα. Ο φασισμός δεν είναι “ταμπέλα” αλλά εξουσιαστικό σύστημα. Με ένα διαχρονικό χαρακτηριστικό:

Στην δημοκρατία, η πολιτική οφείλει να υπηρετεί τον αδύνατο. Ο δυνατός θα την βρει την άκρη του. Είτε με κρίση είτε με ανάπτυξη. Είτε με χούντα είτε με σοσιαλισμό. Ο πολιτικός λοιπόν που θέλει να λέγεται “δημοκράτης” έχει ως μοναδικό σκοπό την εφαρμογή πολιτικών για να προστατεύσει τον αδύνατο.

Ο κύριος Χατζηδάκης σήμερα τι μας λέει; Ότι τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα γίνουν βορά των τραπεζιτών… “γιατί έτσι θέλει η Τρόικα”! Παραμύθια της χαλιμάς κύριε υπουργέ.

Προσοχή, δεν μιλάμε για τον ελληναρά του διακοποδανείου ή του μερσεντέ με καταναλωτικό. Μιλάμε για τον μεροκαματιάρη που αγόρασε ένα σπιτάκι για να βάλει μέσα την οικογένεια του! Αυτόν που δεν λεγόταν Τσοχατζόπουλος για να παίρνει σαν στραγάλια από την Πειραιώς τα εκατομμύρια. αυτόν που δεν λεγόταν Γριβέας (& συνεργάτες) για να ρημάζει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κλπ.

Μιλάμε για τον τίμιο, Έλληνα δουλευταρά που ξαφνικά είδε την ζωή του να διαλύεται λόγω μνημονίου. Που απολύθηκε. Που έκλεισε το μαγαζάκι του. Που ρήμαξε η κατάρρευση της οικοδομής. Τον βιοτέχνη που του έκλεισαν τα πλαφόν για να δίνουν εκατομμύρια στην πράσινη απάτη της “οικογένειας”.

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της δημοκρατίας, ειδικά μετά το φασιστικό καθεστώς Παπανδρέου, να υψώσει ασπίδα σε αυτόν ακριβώς τον Έλληνα. Ειδικά όταν απέναντι του είναι τα καθάρματα της κρίσης, οι αδηφάγοι απατεώνες του τραπεζικού συστήματος.

Αντ’ αυτού, ο κύριος Χατζηδάκης λέει ότι “δεν μπορεί¨, “μιλήστε με την …Τρόικα”!

Τι λες βρε γίγαντα; Η Τρόικα έβαλε τον Γριβέα στο ΔΣ της PostCredit; Η Τρόικα έβαλε τον Στουρνάρα να κάνει σε μια νύχτα το ΤΤ Good & Bad για να ρίξει μέσα τα θαλασσοδάνεια και την ζημιά των Ψωμιάδηδων και της “πράσινης ανάπτυξης”;

Μην ψάχνετε τον φασισμό και την τρομοκρατία στα άκρα. Βρίσκεται στον κέντρο. Διάνα όπως θα λέγαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.