Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΖΗΤΑ Η ΛΑΓΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ υπΑΝΑΠΤΥΞΗΣ !

provlepsi_elleimma (1) ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΛΑΓΗΕ
netakias
ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΖΗΤΑ Η ΛΑΓΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ  1δις ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014!
ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ !
Εδώ στο blog έγραφα 8 Οκτωβρίου 2010 (ΔΕΗ : Θα πληρώσουμε το κόστος της “Πράσινης” Απάτης; ) ότι δηλαδή στις πλάτες της ΔΕΗ και θα παιχτούν πολλά παιχνίδια με σκοπό και να απαξιώσουν την εταιρεία, ώστε να αρπάξουν την ενέργεια οι γύπες του εξωτερικού αλλά και τις ζημιές να τις πληρώσουν οι Ελληνες.

Δεν πέρασαν δύο χρόνια και δικαιωνόμαστε καθημερινά, η Verbund έφυγε κλωτσηδών μη μπορώντας να “ανταγωνιστεί” τους ημεδαπούς καταφερτζήδες, δυο εταιρίες “πάροχοι” έκαναν ρεσάλτο και βάρεσαν κανόνι αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες καταναλωτές και τώρα τους έχει αναλάβει η δικαιοσύνη.
Και πιο πρόσφατα η Πράσινη “Ανάπτυξη” δημιούργησε στην ΛΑΓΗΕ έλλειμα 300εκ € !

Ανάπτυξη με….ΕΛΛΕΙΜΜΑ !

O Ακριβής μάλιστα τίτλος 30 Ιουλίου 2012 ήταν :
“Η Πράσινη Απάτη δημιούργησε στην ΛΑΓΗΕ έλλειμα 300εκ € ! Ελάτε γίδια να πληρώσετε !”
Ε,λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο ο λειτουργός κρίνει απαραίτηση τη λήψη πρόσθετων μέτρων κατά την επόμενη περίοδο, για τη  σταδιακή απόσβεση του ελλείμματος έως το Δεκέμβριο του 2014. 
ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ !

ΝΑΙ !

1.000.000.000,00 € ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΟΡΤΑ !

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΒ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΒ “ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ” (Η ΕΑΒ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ)
netakias.com
follow twitter.com/netakias
με πληροφορίες από το energypress.gr και τον Αρχαιπτέρυγα 
 Ενημερωτικό Δελτίο Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ&ΣΗΘΥΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Ενημερωτικό Δελτίο Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ&ΣΗΘΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.