Ο Πάνος Καμμένος για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Κατά την συνάντηση συζητήθηκε η πορεία της αποκρατικοποίησης-θαψίματος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ).
Αμέσως μετά την συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:


«Η κυβέρνηση με αδιαφανείς διαδικασίες χωρίς να εξασφαλίσει με όρους τη λειτουργία όλων των μονάδων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και την διατήρηση των θέσεων εργασίας, χωρίς να εξασφαλίζει την λειτουργία της ΕΒΖ άρα και την συνέχεια της πρωτογενούς παραγωγής στον τομέα των τεύτλων, αρνούμενη να απαντήσει ακόμη και μετά από δυο μήνες στα ερωτήματα που θέσαμε στη Βουλή των Ελλήνων, συνεχίζει την μυστική «διαπραγμάτευση» με στόχο το κλείσιμο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, την απόλυση των εργαζομένων, την οικονομική καταστροφή των παραγωγών τεύτλων και την ενίσχυση των εισαγωγέων ζάχαρης από άλλες χώρες.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι οποιαδήποτε απόφαση για κλείσιμο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης,-μέσω κατ' όνομα αποκρατικοποίησης-που θα λειτουργήσει προς όφελος των εισαγωγέων και όχι των παραγωγών και των εργαζομένων, θα είναι άκυρη, αντισυνταγματική και ανήθικη.

Καταθέτουμε τώρα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, του βουλευτή Έβρου Μαρίνου Ουζουνίδη και καλούμε την κυβέρνηση να απαντήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.»

Σχόλια