Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο: Ανεμοστρόβιλος στην Αττική

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η Αττική τις τελευταίες δύο ημέρες.
Έντονες βροχοπτώσεις, ισχυροί άνεμοι, χαλάζι ακόμα και ανεμοστρόβιλος έχουν πλήξει το νομό. Σε «συναγερμό» βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για πτώσεις δέντρων. 
Μάλιστα, απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Αερολέσχη Τατοΐου, όταν ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την περιοχή.
 Οι εικόνες καταστροφής που εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο φαντάζουν σκηνές κινηματογραφικής ταινίας.
Ήταν λίγο πριν από τις 17:00 όταν κατά τη διάρκεια της καταιγίδες ένας ανεμοστρόβιλος διαμέτρου περίπου 15 μέτρων εμφανίστηκε στην αρχή του διαδρόμου 03 ξεριζώνοντας ένα δέντρο και επιταχυνόμενος έφτασε βόρεια στο χώρο των Αερολεσχών.
Στο σημείο αυτό βρίσκονταν δύο Cessna από τα οποία κόπηκαν τα σχοινιά συγκράτησής τους. Τα αεροσκάφη κατέληξαν 70 μέτρα βορειότερα, ένα εκ των οποίων πάνω στο κτήριο της Αερολέσχης Δεκελείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.