Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Τελειώσανε τα βάσανά μας....Ο Στουρνάρας θα στηρίξει τον φτωχό και τον άνεργο.


Πως θα γίνει αυτό....;;
Ο κ. Στουρνάρας μιλάει για κοινωνικό κράτος και για πόρους στους φτωχούς, με ένα δίχτυ ασφαλείας που θα καλύπτει κυρίως τους φτωχούς ... θα κόψει από τους έχοντες τους κατέχοντες, από τις συντεχνίες, από όλους από αυτόν, εμάς και θα δώσει..θα στηρίξει τους φτωχούς και τους άνεργους...
Δείτε τα όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί.
Ο κ. Στουρνάρας όλα αυτά που είδατε, τα είχε δηλώσει στις 25 Οκτ. 2011, στην 1η συνέντευξη τύπου του Κοινωνικού Συνδέσμου του οποίου είναι μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.