Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΑΝΟΧΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ;»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σχολίασε ως εξής νέα δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα, αυτή τη φορά στο Μόναχο, για τη «Μεγάλη Αλβανία»:
«Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, επανέρχεται αμετανόητος, προκαλώντας την Ελλάδα για τη «Μεγάλη Αλβανία».
Πριν ελάχιστες εβδομάδες, δικαιολογήθηκε ότι έκανε «απλώς και μόνο ιστορική αναφορά».


Σήμερα, από το Μόναχο, είναι σαφές ότι τα λόγια του είναι κάτι παραπάνω από δόγμα της εξωτερικής του πολιτικής.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σιωπά.
Μέχρι πότε η Αθήνα θα επιδεικνύει ανεπίτρεπτες ανοχές απέναντι στην αλλοτριωτική πολιτική των Τιράνων;
Θα κληθεί ο πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα, στο γραφείο του κ. Αβραμόπουλου, για να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις και να λάβει τη σχετική απάντηση σε πολύ αυστηρό τόνο;
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμένουμε ότι με τη συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη η Εξωτερική μας Πολιτική μπάζει από παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.