Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Στον Τζανακούλη για το τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ

Το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Λάρισας Χρ. Χαρτώνας και οι αναπληρωτές κ.κ. Ηλ. Σάββας και Α. Κακαρώντζας. Οι καθηγητές συζήτησαν με το Δήμαρχο το πρόγραμμα «Αθηνά» που προβλέπει την μεταφορά του τμήματος στο ΤΕΙ Λαμίας, χαρακτηρίζοντας την ακατανόητη και αναρθολογική,
αφού «υποχρεώνει» ένα τμήμα με 2.500 σπουδαστές και 15 τακτικούς καθηγητές να μεταφερθεί σ’ ένα ασφαλώς μικρότερης δυναμικότητας τμήμα που δεν εξασφαλίζει ούτε τις απαραίτητες υποδομές για να δεχθεί τον όγκο των σπουδαστών.
Ο Δήμαρχος συμφώνησε ότι η πρόταση που αφορά το τμήμα δεν υπακούει στα επιστημονικά κριτήρια του προγράμματος «Αθηνά» και δεσμεύτηκε πως ο Δήμος Λαρισαίων θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στον άμεσο εξορθολογισμό της απόφασης, ώστε να παραμείνει το τμήμα Πληροφορικής στη Λάρισα, όπου υπάρχουν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις και υποδομές για την απρόσκοπτη λειτουργία του.
http://www.larissanet.gr/2013/02/01/ston-tzanakouli-gia-to-tmima-pliroforikis-toy-tei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.