Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠ.ΠΑΝΑ: ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...

Προβάδισμα 0, 3% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει  η δημοσκόπηση του Καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά και της ομάδας του από το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παρουσιάστηκε στο EXTRA 3 στο Αποκαλυπτικό Δελτίο με τον Άκη Παυλόπουλο.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, προηγείται η ΝΔ με...


21,5% , ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,2% ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 11,2%. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 7,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,6%, ενώ έπεται το ΚΚΕ με 5,4% και η ΔΗΜΑΡ με 4,8%.


Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, η ΝΔ  συγκεντρώνει 24,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,9%, και η Χρυσή αυγή στο 12,6%. 
Εντύπωση προκαλεί πως από τη στιγμή που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαλλάχθηκαν από Ζώηδες-Μανώληδες, βρίσκονται σε διαρκή ανοδική τροχιά...
Τα υπόλοιπα ποσοστά έχουν ως εξής: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.