Κύριε Τσίπρα, ας σώσουμε πρώτα τους Έλληνες και μετά τους Αφρικανούς....

Εγώ δεν λέω να μην σωθούν οι Αφρικανοί από την πείνα και ούτε λέω να μην βοηθήσουμε τους Πακιστανούς κύριε Τσίπρα.

Ναι το γνωρίζω Κύριε Τσίπρα ότι το Παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα δεν είναι ούτε τέλειο αλλά και δεν πρόκειται να γίνει τέλειο, τουλάχιστον εντός των επομένων πενήντα ετών !

Ούτε εγώ χαίρομαι κύριε Τσίπρα, όταν βλέπω τους φτωχούς του Μπαγκλαντές ή της δυτικής Σαχάρας ρακένδυτους στην τηλεόραση, αν και δεν χρειάζομαι την τηλεόραση για να το μάθω.


Κύριε Τσίπρα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας στο 99% των όσων λέτε, όμως αυτό το 1% που διαφωνώ μαζί σας έχει περισσότερη αξία για εμένα από τα υπόλοιπα 99%.

Στην ζωή μας, ως λογικά όντα, έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε τα πρέπει τα μπορώ και τα θέλω!!!

Άλλο το τι θέλω να κάνω στην ζωή μου και άλλο το τι πρέπει να κάνω ή τι μπορώ να κάνω !!!

Αγαπητέ Τσίπρα, δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι στην Ελλάδα  ούτε υπάρχουν ρατσιστές, υπάρχουν μόνο αιθεροβάμονες όπως η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ωθεί την λογική κοινωνία από αντίδραση στον ρατσισμό.

Δεν γνωρίζω αν η αριστερά νομίζει ότι έχει αντικαταστήσει τον θεό και νομίζει ότι θα ευλογεί τα ψάρια το ψωμί και τις θέσεις εργασίας για να είναι όλος ο κόσμος χαρούμενος, γιατί στην ουσία αυτό εκπροσωπεί ως ιδέα η αριστερά.

Η Ελλάδα, εκτός την δημοκρατία, ανακάλυψε και το μέτρο κύριε Τσίπρα, το μέτρο της λογικής.

Λυπούμε, αλλά μόνο ένας παράφρονας μπορεί να νομίζει ότι η Ελλάδα, ή η Ευρώπη είναι σε θέση να εξαλείψει την πίνα και την φτώχεια όλου του κόσμου.

Υπάρχει βέβαια και αυτό: Για να μπορέσει η Ελλάδα και η Ευρώπη να βοηθήσει τους φτωχούς του κόσμου, πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν, να μην έχουν δηλαδή και  οι ίδιες εντωμεταξύ μετατραπεί σε Μπαγκλαντές, όπως η Αθήνα.

Αυτά για τα επόμενα πενήντα χρόνια, μετά  που θα έχει καταφέρει η αριστερά να ευλογεί τα ψάρια και θα έχει εξοντώσει και το μεγάλο κεφάλαιο και όλα τα συναφή, βλέπομαι.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια