Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Έξω τώρα οι οικονομικοί δολοφόνοι του ΔΝΤ.

olympiada
Τα καθάρματα που υποτίθεται με την “τεχνογνωσία” τους θα βοηθούσαν στην “ανάπτυξη”. Τα ελεεινά υποκείμενα που τα έβαλε από την πισω πόρτα ο ελεεινότερος πολιτικός που πέρασε από την χώρα. Τα κτήνη με τα “Vulture Funds” που τυχαία κέρδισαν δισεκατομμύρια γνωρίζοντας κάθε βήμα της συμμορίας Παπανδρέου, απο το selective default μέχρι το ύψος του κουρέματος και το buy back των
ομολόγων,

αφού απλούστατα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ. Καμαρώστε τους…
Και βγαίνει σήμερα το πολιτικό απόβλητο που ονομάζεται Σημίτης, να παραστήσει τον σωτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.