Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής υπερασπιστής φυλακισμένης εφοριακού για διαφθορά...;;;

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης πρόεδρος της Προανακριτκής Επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με την ιδότητα του δικηγόρου - υπερασπιστή.
Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ ήρθε στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ως συνήγορος υπεράσπισης εφοριακού...
η οποία έχει καταδικαστεί τρεις φορές από τα ποινικά δικαστήρια κατηγρούμενη για μεγάλη κομπίνα με παράνομες επιστροφές ΦΠΑ. Μάλιστα η συγκεκριμένη εφγοριακός βρίσκεται στη φυλακή εκτίοντας πονή κάθειρξη 15 ετών που της έχει επιβληθεί για μία από τις σε βάρος της υποθέσεις. Ο βουλευτής ζήτησε και πήρε αναβολή καθώς επικαλέστηκε φόρτο λόγω της Προανακριτής Επιτροπής της Βουλής. Η "κομπίνα" στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η πελάτισσα του κ.Μαρκογιαννάκη είναι μία από τις μεγαλύτερες που αποκαλύφθηκαν ποτέ καθώς υπολογίζεται ότι ζημίωσε το Δημόσιο με πάνω από 30 δις δραχμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.