Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Τι άλλο θα δούμε...Ταινία πορνό: “Επανάσταση του Λαού πάνω σε συζύγους υπουργών”

Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής πορνό στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει μια αμφιλεγόμενη ταινία, στην οποία τρομοκράτες βιάζουν τις συζύγους των υπουργών και στη συνέχεια εκβιάζουν τους πολιτικούς απειλώντας τους να δημοσιεύσουν βίντεο σε απευθείας σύνδεση, αν δεν σταματήσουν τα μέτρα λιτότητας.

Η ταινία, με τίτλο “Επανάσταση του Λαού πάνω σε συζύγους υπουργών”, έχει παραχθεί από την Sirina Productions (Siren) και μπορούν να συμπεριληφθεί στο είδος των " πολιτικοποιημένων ή πορνό λιτότητας ".
Γράφει η ιστοσελίδα της εταιρείας....Το κυρίαρχο συναίσθημα των φτωχών στην Ελλάδα είναι η απογοήτευση. Με την κίνηση του αγανακτισμένων να έχει ατονήσει πλήρως, οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν τρόπους για να εκτονώσουν την οργή που αισθάνονται προς τους πολιτικούς που τους πρόδωσαν, αναφέρει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Στην ταινία, μια ομάδα, ένα τρομοκρατικό κύτταρο επιτίθεται σε σπίτια υπουργών... Βρίσκουν τις συζύγους τους και τους δίνουν ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, αναφέρει η ανακοίνωση. «Είτε θα επιστρέψετε το κλεμμένο χρήμα στα ταμεία του κράτους ή θα δημοσιεύσουμε τα βίντεο σε απευθείας σύνδεση!».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.