Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Γεια σου κ. Σταικούρα με τα ωράια σου....Πισίνα ΤΕΙ Λαμίας. Για όλους ή για μερικούς;

Προ ημερών δημοσιεύθηκε οτι τελικά η πισίνα του ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ θα λειτουργήσει αφού ο κ. Ιωαννίδης υποσχέθηκε να εξασφαλίσει 170,000 για να γίνουν οι εργασίες ώστε να λειτουργήσει η πισίνα. Φυσικά σε όλο αυτό πρωτοστατει ο υφυπουργός κ. Σταικούρας (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/471841/vrikan-lusi-gia-ti-pisina-tou-tei-lamias-/).
Μέχρι εδώ όλα καλά αν και σε περιόδους όπου ο κύριος Σταικούρας κόβει μισθούς και συντάξεις έχει λεφτά για να ανακαινιστεί μια πισίνα!!!!!!!!  αλήθεια ποιος είναι ο λόγος να δωθούν αυτά τα λεφτά για ανακαινισθεί μια πισίνα στη Λαμία;

Αυτά τα λεφτά δεν θα μπρούσαν να είχαν δωθεί να ανακαινισθεί η δημοτική πισίνα η οποία είναι σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Τόσα χρόνια ο κ. Σταικούρας δεν ενοχλούταν να βλέπει τα παιδιά της Λαμίας αν κολυμπούν σε άθλιες συνθήκες;;;
Τον έπιασε ο "πόνος" μέσα στην κρίση ή μέσω του πόλο θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις;;;;

Σε άλλο άρθρο υπάρχει μια δήλώση απο τον αθλητικό σύλλογο ΝΗΡΕΑ (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/471841/vrikan-lusi-gia-ti-pisina-tou-tei-lamias-/)
που αναφέρει οτι θα ναι δώρο- άδωρον αν η πισίνα λειτουργήσει το καλοκαίρι.... κλπ.... ξεχνώντας οτι του χρόνου όλα τα παιδιά από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ θα μπορούν να αθληθούν στην ανακαινισμένη πισίνα. Τόσο άγχος να γίνει τώρα;;
Ερώτηση: Μήπως αυτό που μας νοιάζει είναι η πισίνα να χρησιμοποιηθεί απο ένα μόνο σύλλογο;
Ελπίζω να μην οδηγηθούμε εκεί.

Ας μας εξηγήσει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ο κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ αν η πισίνα θα είναι ανοικτή σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
(http://pisina.net/%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%83/)  Στην φωτόγραφία που υπάρχει στην ανωτέρω ιστοσελίδα από την σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου ποιοι είναι οι αθλητικοί παράγοντες που πήραν μέρος;
Τα λεφτά θα προέλθουν από εμάς που μας έχουν πετσοκόψει μισθούς και συντάξεις και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απαιτώ αφού εμείς θα τα πληρώσουμε και όχι ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ να διασφαλιστεί ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΗΛΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!

ΥΓ: Πριν κάποιοι προβούν σε δηλώσεις "ολα μαυρα τα βλεπετε", "δεν ευχαριστιέστε με τίποτα", "δεν θελετε το καλό της πόλης" και άλλα τέτοια να επισσημάνουμε πως κόσμακης ΠΕΙΝΑΕΙ και στη ΛΑΜΙΑ, οι πολίτες της οποίας αντί να δείξουν την αποστροφή τους στην πολιτική που ακολουθείται τρέχει να χαιρετά τον Σταικούρα αντί να γυρίζουν το πρόσωπο τους απο την άλλη και να μην το χαιρετούν όταν ο εν λόγο "υφυπουργός οικονομικών" έρχεται στην πόλη.
Επίσης γιατι τα λεφτά δεν δίνονται για την ανακαίνιση της δημοτικής πισίνας; Μην μου πειτε ανήκει στον δημο κλπ διότι όλα αυτα είναι αστειότητες....
Αναγνώστης

http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=68175&Itemid=68

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.