Πάνος Καμμένος: Πάνε να διαπράξουν ένα ακόμα έγκλημα. Δεν θα το επιτρέψουμε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τους νομούς Φλωρίνης και Κοζάνης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Αμύνταιο Φλωρίνης, ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών και θεσμικών φορέων, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν το νομό.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφθηκε το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του ορυχείου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο συνόδευσαν η τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, ο τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή Γιάννης Γιαννέλης και η πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Kαμμένος έκανε την εξής δήλωση:
«Εδώ στο Αμύνταιο, στην πόλη που προΐσταται των ενεργειακών δήμων, ήρθαμε ενόψει του προσυνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τα ενεργειακά θέματα. Επισκέφθηκα τον δήμαρχο και συζήτησα με όλους τους φορείς. Θέλω να πω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για να καταλάβουν όλοι οι πολίτες της χώρας το τι συμβαίνει σήμερα. Η σημερινή αξία της ΔΕΗ βάσει της χρηματιστηριακής αξίας της μετοχής είναι 433 εκατομμύρια ευρώ. Τα αποθέματα λιγνίτη που ανήκουν στη ΔΕΗ είναι αξίας 150 δις ευρώ. Στη μία μονάδα που πωλείται, που προσπαθούν να πουλήσουν, στη μονάδα της Μελίτης, έχουν επενδυθεί 800 εκατομμύρια ευρώ. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Πάνε να διαπράξουν ένα ακόμα έγκλημα. Δεν θα το επιτρέψουμε.»

Σχόλια