Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Σκανδαλίδης: Στήριξη, αλλά όχι συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση

Την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση προτείνει ο Κώστας Σκανδαλίδης, σε συνέντευξή του στο «Βήμα», σημειώνοντας πάντως ότι το κίνημα θα πρέπει να στηρίζει κοινοβουλευτικά την κυβέρνηση στη βάση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας που έχει ζητήσει ο Ευ. Βενιζέλος.

«Να συμβάλλουμε θετικά στην εθνική διαπραγμάτευση αλλά να απαλλαγούμε από το άγος της καθημερινής διαχείρισης της εξουσίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης. Προτρέπει ακόμη τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εν όψει του συνεδρίου του κινήματος, να μεταβιβάσει σημαντικό μέρος των αρμοδιοτήτων του και τη νομιμοποίηση της πολιτικής στα συλλογικά όργανα.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.