Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Στο σπίτι του είχε πάρει ο κ. Παπακωνσταντινου το απόρρητο πρωτόκκολο...

Απίστευτη αποκάλυψη.....
Ο  Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είχε πάρει μαζί του ολόκληρο το απόρρητο πρωτόκολλο του υπουργείου..
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπάλληλος Νίκος Χρηστίδης, του τμήματος Πρωτοκόλλου του υπουργείου Οικονομικών, όταν έφτασε το πρώτο CD στην Ελλάδα.

Ο κ. Νίκος Χρηστίδης στην κατάθεση του στην Προανακριτική επιτροπή που διερευνά τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ και τυχόν ευθύνες του κ.Παπακωνσταντίνου, ανέφερε ότι φεύγοντας  τον Ιούνιο του 2011από το υπουργείο Οικονομικών ο κ.Παπακωνσταντίνου, ζήτησε και πήρε μαζί του ολόκληρο το απόρρητο πρωτόκολλο του υπουργού, μαζί με δύο κουτιά με διάφορα έγγραφα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.