Να αλλάξει το Μνημόνιο; Το άλλο με τον Τοτό…

134029299011360258326Το κορόιδο κάνουν οι ευρωπαίοι ακόμη και μετά την δική τους παραδοχή ότι η ελληνική συνταγή στηρίχθηκε σε λάθος υπολογισμούς!!! Απαντούν δια στόματος Ράιχενμπαχ ότι  «τη στιγμή που η Ελλάδα έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τη δυσκολότερη φάση του συγκεκριμένου προγράμματος, δεν βλέπω αυτήν τη στιγμή, ειδικά από πλευράς Task Force, πώς θα μπορούσε θα ξανανοίξει αυτή η συζήτηση». Δηλαδή μας λένε σε απλά ελληνικά ότι,
αφού κάθεστε και τα τρώτε όλα αμάσητα και κάνετε ότι σας λέμε, όλα ΟΚ… 
Σε απλά ελληνικά, δηλαδή είμαστε ικανοποιημένοι που εκατομμύρια πολίτες εξαθλιώνονται για να πληρώνουν το κράτος με αμοιβές που εκμηδενίζονται ώστε να  πλουτίζουν οι λίγοι στην υγεία των κορόιδων…
Δεν τους αγγίζει τίποτα ούτε καν η φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου, με τα απλωμένα χέρια των ελλήνων για να πάρουν ένα μπρόκολο ή μία σακούλα  πορτοκάλια από τους αγροτοπαραγωγούς.
Δεν τους αγγίζουν ούτε και τα δικά τους ρεπορτάζ όπως αυτό της  Kölner Stadt Anzeiger που περιγράφει ξεκάθαρα το κατάντημα στο οποίο έχουμε περιέλθει…«Καμία χώρα στη δυτική Ευρώπη από το τέλος του πολέμου δεν υπέστη μια τόσο βαθιά ύφεση. Για το πρώτο τρίμηνο του 2013 το Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο στην Αθήνα αναμένει 36.000 πτωχεύσεις – 400 την ημέρα. Η ανεργία έχει αγγίξει σχεδόν το 27% και στους νέους κάτω των 24 χρόνων ένας στους έξι είναι χωρίς δουλειά. Εντωμεταξύ πίσω από τις στατιστικές υπάρχουν αμέτρητες τραγωδίες, κατεστραμμένες καριέρες, κατεστραμμένα σχέδια ζωής».
Γιατί να τους νοιάζει! Αυτοί έχουν στο νου τους πως θα πετύχουν ένα νέο ακόμη σκληρότερο μνημόνιο, για να μας βάλουν, χωρίς αντοχές, για τα καλά κάτω από τον ζυγό τους.  Αυτό θέλουν, να τρεφόμαστε με κοπανιστό αέρα, να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τους δίνουμε μέσω των φόρων ότι βγάζουμε.
Ο δρόμος που οδεύουν είναι ανθοστρωμένος με τη βοήθεια της τρόικας και των πεφωτισμένων εθνοσωτήρων μας… L1
Μιχαλού 

Σχόλια