Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Τμήμα Πληροφορικής ΤΕΙ Λάρισας ...Από την υποδειγματική λειτουργία στο απόλυτο χάος...

Προσέξτε τι μας είχε στείλει πριν 2 χρόνια στις 24 Φεβ.2011 φοιτητής των ΤΕΙ Λαμίας....για το εκεί Τμήμα Πληροφορικής !!!!
Σε αυτό το τμήμα παρωδία-μπάχαλο της Λαμίας, σύμφωνα με τις καταγγελίες φοιτητού, θέλει να ενσωματώσει ο κ. Αρβανιτόπουλος με το πρόγραμμα "ΑΘΗΝΑ" άλλα 2500 άτομα..και το υποδειγματικό και άρτια εξοπλισμένο Τμήμα Πληροφορικής ΤΕΙ Λάρισας !!!!!
Το αρχικό άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.