Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται ο κλεφτοπόλεμος αγροτών - αστυνομίας στη Νίκαια

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν οι αγρότες, στο μπλόκο της Νίκαιας επιχείρησαν να βγουν στην εθνική οδό. 
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στο κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, όταν αγρότες επιχείρησαν να εισέλθουν στην Εθνική Οδό. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους εμποδίσουν και ακολούθησε κλεφτοπόλεμος και χρήση χημικών.
Οι αγρότες κατάφεραν πάντως να μπουν στο ένα ρεύμα της Εθνικής Οδού, όπου πραγματοποίησαν για λίγη ώρα καθιστική διαμαρτυρία.
Για «ωμή» και «απρόκλητη» επίθεση των ΜΑΤ, με χημικά, στο αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας κάνει λόγο το ΚΚΕ. Σε ανακοίνωσή του, καλεί το λαό να εκφράσει πολύμορφα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στους αγρότες οι οποίοι παλεύουν, όπως αναφέρει, για την επιβίωσή της.
«Όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση όλων των εργαζομένων στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης», καταλήγει.
http://www.naftemporiki.gr/story/602698

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.